چکیده
موسیقی می تواند به همراه تغییر در فعالیت های قلب ، فشار خون (BP) و تنفس ، به طرز احساسی احساسات و خلق ها را بیرون بریزد و تعدیل کند. اگرچه در مطالعات قبلی در مورد اثرات موسیقی بر روی قلب ، ناهمگنی زیادی در روش ها و کیفیت وجود دارد ، یافته های زیر از ادبیات ناشی می شود: ضربان قلب (HR) و ضربان تنفس (RR) در پاسخ به موسیقی هیجان انگیز در مقایسه با موسیقی آرامش بخش بالاتر هستند. . در طول فریزون های موسیقی (شامل لرزها و عبور) ، HR و RR هم افزایش می یابد. علاوه بر این ، HR و RR تمایل به افزایش در پاسخ به موسیقی در مقایسه با سکوت دارند ، و به نظر می رسد HR در پاسخ به موسیقی ناخوشایند در مقایسه با موسیقی دلپذیر کاهش می یابد. ما هیچ مطالعه ای پیدا نکردیم که بتواند شواهدی را برای ورود HR به ضربان های موسیقی فراهم کند. مطابق با افزایش HR ، گوش دادن به موسیقی هیجان انگیز (در مقایسه با موسیقی آرام بخش) با کاهش تنوع ضربان قلب (HRV) همراه است ، از جمله کاهش قدرت فرکانس پایین و فرکانس بالا از HRV. یافته های اخیر همچنین اثرات احساسات برانگیخته موسیقی را بر فعالیت منطقه ای قلب نشان می دهد ، همانطور که در الگوهای دامنه الکتروکاردیوگرام منعکس شده است. در بیماران مبتلا به بیماری قلبی (شبیه به سایر گروه های بیمار) ، موسیقی می تواند درد و اضطراب را کاهش دهد ، همراه با HR کمتر و فشار خون پایین. به طور کلی ، تأثیر موسیقی بر روی قلب اندک است ، و در مورد مطالعات ، با توجه به روش ها ، یافته ها و کیفیت ، ناهمگونی زیادی وجود دارد. بنابراین ، نیاز مبرم به تحقیقات منظم و با کیفیت بالا در مورد تأثیر موسیقی بر قلب و تأثیرات مفید موسیقی در تنظیمات بالینی وجود دارد.
مقدمه
موسیقی محرکی قدرتمند برای برانگیختگی و تعدیل احساسات و همچنین خلق و خوی است ، 1-3 است و با تغییرات فعالیت در ساختارهای مغز شناخته شده برای تعدیل فعالیتهای قلبی مانند هیپوتالاموس ، آمیگدال ، قشر عایق و قشر orbitofrontal همراه است. ، 5 اثرات عواطف و صفات عاطفی بر فعالیت قلب ناشی از چندین مسیر است که اطلاعات را به داخل شبکه عصب قلبی منتقل می کند ، مانند مسیرهای خودمختار و غدد درون ریز ، فشار خون (BP) و گازهای خونی.5.6 از طرف دیگر ، قلبی عروقی نورونهای وابسته به سیستم عصبی خودمختار (ANS) اطلاعاتی راجع به BP و همچنین مکانیکی و شیمیایی قلب از قلب ارائه می دهند. عواطف برانگیخته موسیقی اثراتی در تنظیم فعالیت های منطقه ای قلب ، ضربان قلب (HR) ، تغییرپذیری ضربان قلب (HRV) ، فشار خون و ضربان تنفس (RR) دارد.

منبع : 

http://music-tracks.ir/


http://music-night.ir/
 

http://song-taraneh.ir/

 

http://music-iranian.ir/
 

http://mamootmusic.ir/

http://musics-nice.ir/

http://musictesoo.ir/


http://nilataraneh.ir/

http://sandalmusic.ir/


http://likemusics.ir/

http://music-royal.ir/

 

با این حال ، مطالعات در مورد اثرات موسیقی بر روی قلب اغلب نتایج متناقض به همراه داشته است. این ناسازگاری ها (در هر دو گروه مطالعه سالم و بالینی) احتمالاً به دلیل استفاده از روش های بسیار ناهمگن و محرک های موسیقی مورد استفاده در طول مطالعات است. توجه داشته باشید که اصطلاح موسیقی به خودی خود به انواع زیادی از ژانرها و سبکهای موسیقی اشاره دارد ، همه در زیر مفهوم چتر موسیقی فرض شده است ، و بسیاری از مطالعات به روشنی سبک خاص موسیقی مورد استفاده را مشخص نمی کنند ، و نه جلوه های عاطفی خاصی برانگیخته شده توسط محرک های موسیقی بنابراین جای تعجبی ندارد که مطالعات موسیقی با توجه به تنوع زیاد محرکهای موسیقی ، اثرات مختلف فیزیولوژیکی مختلفی را ارائه می دهد. به عنوان مثال ، استفاده از (i) موسیقی پرانرژی (معمولاً سریع) یا آرام بخشنده (معمولاً کند) ، (ب) موسیقی خود برگزیده (معمولاً همراه با خاطرات و دلپذیری قوی تر) یا موسیقی انتخاب شده توسط آزمایشگر ، (iii) موسیقی مبتنی بر ضرب و شتم (معمولاً با یک مجموعه درام ، به عنوان مثال راک ، جاز ، و لاتین) ، یا موسیقی که ضرب و شتم نمی شود بلکه مبتنی بر پالس ایزوکرون است (به عنوان مثال بیشتر موسیقی کلاسیک ، که اغلب نیز با الگوی مشخص وضوح تنش مشخص می شود) جلوه های عاطفی) یا موسیقی که مبتنی بر نبض ایزوکرون (مثلاً بسیاری از قطعات موسیقی موسیقی ، موسیقی مدیتیشن یا "موسیقی جدید عصر") ، (IV) موسیقی با شعر یا بدون اشعار ، (v) موسیقی فعال یا منفعل نیست. گوش دادن به موسیقی (و گوش دادن غیرفعال با یا بدون حضور یک درمانگر موسیقی) و (vi) موسیقی طبیعی (به عنوان مثال ضبط شده از سی دی های تجاری تجاری) یا محرک های موسیقی مصنوعی (به عنوان مثال بدون تغییر در سرعت و بلندی صدا به منظور کنترل حداکثر محرک آکوستیک).

اگر شرکت کنندگان موسیقی خود را ("موسیقی انتخاب شده توسط شرکت کنندگان") بیاورند ، کنترل هیچ یک از این متغیرها تقریباً غیرممکن است. از طرف دیگر ، مطالعات با استفاده از موسیقی انتخاب شده از آزمایشگر ریسک زیادی را برای از دست دادن اثرات عاطفی مثبت رنج می برند (یا حتی خطر آزار دهنده شرکت کننده یا بیمار) را به همراه دارد. برای کمک به غلبه بر مشکلات روش شناختی ، ما در پایان این بررسی توصیه های روش شناختی برای مطالعات آینده ارائه خواهیم داد. قبل از انجام این کار ، ابتدا اثرات موسیقی بر روی قلب را در افراد سالم بررسی خواهیم کرد و سپس اثرات مفید موسیقی را در بیماران مبتلا به بیماری قلبی بررسی خواهیم کرد.